Info

Viktig å vite om lundheim lan

aldersgrense 18 år

Deltakere under 18 år må ha skriftlig godkjennelse fra foreldre/foresatte som skal leveres ved ankomst.

påmelding

Antall plasser til gjester utenfra:

Antall plasser til årets elever og ansatte:

Påmeldingsdato kommer snart

NB. Betalingsinformasjon vil bli sendt ut på mail sammen med påmeldingsbekreftelse.

Hvor?

Gymsal, Lundheim folkehøgskole. Lundheimsveien 29. 4460 Moi.

NB! Deltakere trenger egen strømpadde og internettkabel. Vi ønsker helst at dere tar med dette selv, men det er mulighet for å kjøpe i kiosken på LANet.

Hver deltaker får tildelt plass med 60-70cm i bredden. Du kan fint bygge i høyden men må da ta med egen hylle.

LAN-sjefene godtar ikke at en setter opp eget lyd og lysutstyr. Vennligst respekter dette

mat og drikke

MAT & DRIKKE: Frokost, middag og kveldsmat er inkludert. Ellers vil det være kiosk med variert utvalg som er åpen fra start til slutt. Og felles bestillinger til Lille Napoli, med kjøring/henting. Salg av drikke + brusautomat.

Konkurranser

Det blir mange, og selvsagt premier. Mer informasjon blir lagt ut i januar 2021 og frem mot selve helga. Vi tar imot forslag og ønsker.

annet

Skolen har Gigabitt fiberlinje, den skal ikke brukes til nedlasting og deling av innhold som krenker eller bryter med norsk lov. Lundheim og Kreativ Data er ikke ansvarlig for det utstyr du har med. Vi har vaktordning under hele LAN'et, men oppfordrer alle til å passe på sitt eget utstyr og verdigjenstander.

Deltakere/besøkende med hjelpebehov må stille med egen ledsager under LAN'et. Lundheim fhs har ikke kapasitet til å dekke mer enn det behovet som årets elever har. Vennligst respekter dette. Ledsagere får selvsagt gratis adgang til LAN'et, men kost og losji må dekkes av deltaker/besøkende.

Hvis du ikke har fått godkjent påmelding på mail vil du nektes adgang til LAN'et og skolens område den 5. Februar- 7. februar 2021.

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål kan du kontake Lan-ansvarlige eller mail.

Mail: Lansjef2021@lundheim.net